Brigitte Sfăt a fugit de acasă după scandalul cu amanta lui Ilie Năstase. Unde s-a refugiat vedeta

Şi-a strigat disperarea la tv şi şi-a vânat amanta pentru a-şi salva mariajul. Brigitte Năstase şi-a spălat rufele murdare în public, iar acum a fugit să se "recupereze" după perioada grea prin care a trecut. Înainte de scandalul cu amanta Cici, bruneta a fost operată la o clinică din Viena, unde medicii i-au extirpat două tumori de la plămâni.

19 nov. 2016, 08:48
Brigitte Sfăt a fugit de acasă după scandalul cu amanta lui Ilie Năstase. Unde s-a refugiat vedeta

Brigitte Năstase a demascat infidelităţile soţului său fără să mai ţină cont de nimic, scrie click.ro. Bruneta a acceptat ca toată confruntarea cu rivala sa să fie filmată şi difuzată la televizor. Oamenii au privit disperarea soţiei lui Ilie Năstase de a-şi ţine bărbatul lângă ea. După tot acest scandal, consoarta tenismenului a decis să nu divorţeze şi a invocat faptul că religia nu-i permite.

Citeşte şi Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au împăcat. „Am decis să mergem mai departe”

La câteva zile distanţă de la imaginile cu bruneta plânsă în stradă care urla la amanta ce i-a pus mariajul pe butuci, Brighitte a fugit depare de România. Ea a mărturisit că a plecat să se „recupereze” în Turcia la un resort de lux din Bodrum. Având în vedere consumul psihic prin care a trecut, bruneta a simţit nevoie de câtreva zile de răsfăţ şi s-a lăsat pe mâna specialiştilor turci.