Brigitte Sfăt a mărturisit că l-a înşelat pe Ilie Năstase. A avut o altă relaţie în timpul căsătoriei

Brigitte Năstase a încercat să-şi refacă viaţa cu un alt bărbat şi a recunoscut deschis tot.

01 dec. 2017, 09:39
Brigitte Sfăt a mărturisit că l-a înşelat pe Ilie Năstase. A avut o altă relaţie în timpul căsătoriei

Vedeta a mărturisit că se simţea singură şi fără niciun sprijin, astfel încât a căutat consolare în braţele altui bărbat, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Ilie Năstase, gelos din cale afară. A păzit-o pe Brigitte când a pozat cu un musculos de culoare cu ochi albaştri FOTO

Brigitte Năstase a mărturisit deschis că soţul ei i-a dat bani de operaţie, dar nu i-a fost aproape şi nu a venit să o vadă atunci când ar fi avut nevoie mai mare de el. Acesta a dezvăluit că nu l-a înşelat pe Ilie Năstase până în momentul în care a plecat de acasă.

Atunci a încercat să-şi refacă viaţa, lângă o altă persoană, dar relaţia dintre ei nu a funcţionat. A durat aproximativ o lună, dar s-a sfârşit. Briggite Năstase recunoaşte că este o femeie foarte pretenţioasă, dar speră că în viaţa sa va apărea un bărbat care să o merite.

Citeşte şi Brigitte Năstase, BĂTUTĂ de SOŢ. „Mi-am văzut moartea cu ochii!”

„S-a terminat la o luna şi ceva. Mi-am dat seamă că e foarte greu la pretenţiile pe care le am. Pretenţiile mele sunt foarte mari. Dar poate cândva va veni şi bărbatul care să mă merite ” a declarat Briggite Năstase.