Brigitte Sfăt, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii! Poliţia a intervenit după un apel la 112

Brigitte Pastramă a trecut prin spaima vieții ei, când s-a trezit cu cămătari înarmați cu săbii peste ea. Totul s-ar fi întâmplat la afacerea pe care o are vedeta la Magic Castle, unde se afla afacerista și restul personalului.

24 mai 2021, 18:06
Brigitte Sfăt, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii! Poliţia a intervenit după un apel la 112
Brigitte Sfăt, în lacrimi de ziua ei de naștere

Brigitte Sfăt, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii! Doi interlopi s-au răzbunat pe ospătarul care le-ar fi mărit nota de plată, așa că de la amenințări și până la a sabie nu a mai fost decât un pas. Speriată, vedeta a pus mâna pe telefon și a chemat Poliția.

Brigitte Sfăt, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii!

Brigitte Pastramă a tras spaima vieții, chiar în restaurantul din Capitală pe care-l administrează. Totul a plecat de la o notă de plată, pe care doi cunoscuți interlopi au refuzat-o pentru că, spuneau ei, s-au înțeles la o sumă, 3.200 de lei, nu 4.120, când le-a venit, scrie Cancan. Sub privirile vedetei, care stătea la o masă alături de o parte a personalului din restaurant, unul dintre interlopi l-a amenințat verbal pe ospătar. Dar cum acesta nu a dat înapoi cu nota, a trecut la fapte. Astfel, a scos sabia și a agitat-o în aer. Apoi, celălalt interlop l-a lovit pe omul care îi servise! Până la urmă, nimeni nu a fost rănit, a venit Poliția, după ce Brigitte Sfăt a sunat la 112!

Potrivit SpyNews, cămătarii au venit înarmați cu trei macete și i-au amenințat pe clienții localului să nu plătească ceea ce au consumat. În acel moment era organizată o petrecere, unde au participat și prieteni de-ai lui Florin Pastramă, iar agresorii au făcut un scandal monstru. „Vedeți dacă nu sunt eu acolo? O să pățiți din ce în ce mai des asta!”, ar fi spus Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă primeşte amendă după amendă: “Nu ne-am destrăbălat. Soțul e de etnie, așa e la ei”

Iată ce au consemnat organele de ordine în procesul verbal întocmin după ce au luat declarații de la cei care au început scandalul, dar și de la martori. „În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile. Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client, l-ar fi lovit pe angajat. În sprijinul acestuia, din partea societății comerciale a intervenit un alt bărbat, dar și acesta ar fi fost amenințat. În cauză se efectuează, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, înșelăciune și amenințare”.