Brigitte Sfăt dezvăluie MOTIVUL ŞOCANT pentru care n-a făcut COPII cu Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a lansat un nou atac la adresa Amaliei Năstase. După ce a anunțat că divorțează pentru că s-a săturat să vadă cum fosta nevastă îl stoarce de bani pe Ilie Năstase, Brigitte Sfăt susține că din cauza Amaliei Năstase i s-a interzis să facă vreun copil ca să nu se împartă averea.

13 iul. 2017, 16:40
Brigitte Sfăt dezvăluie MOTIVUL ŞOCANT pentru care n-a făcut COPII cu Ilie Năstase

Brigitte Sfăt continuă dispzuta verbală cu Amaliei Năstase şi face devăluiri incredibile.

Brigitte Sfăt, dialog HALUCINANT cu Amalia Năstase. VEZI REPLICILE

„Ea nu ştie să facă niciun business, ea doar îi cheltuie banii soţului meu. Eu nu am avut voie să fac copii ca să nu se împartă averea soţului meu.

Este o persoană care a vândut tot ce avea soţul meu ca să nu aibă ce să împartă la divorţ, el a rămas cu un credit de două milioane de euro. (…)

El era în baie şi vorbea cu Amalia pentru că i-am trimis o maşină cu 30 000 de kilometri şi că ne batem joc de ea. Ea vrea maşină de 35-45 de mii de euro. Soţul meu a zis că rămâne cu maşina ei şi i-o dă pe a lui.

Brigitte a anunţat divorţul oficial de Ilie Năstase: „Anul trecut i-a dat fostei soţii 1,2 milioane euro”

Ieri i-a spus soţului meu că mă va distruge pe mine, că are ea grijă de mine. În urmă cu trei ani soţul meu i-a dat 200.000 de euro. Ea salvează o aparenţă a ceea ce nu este”, a spus Brigitte Sfăt, citată de Click!.