Brigitte Sfăt, dezvăluire ŞOC! A fost înşelată de Ilie Năstase cu trei zile înainte de NUNTĂ

Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri incendiare despre adevărata istorie a căsniciei sale cu Ilie Năstase.

08 sept. 2015, 14:54
Brigitte Sfăt, dezvăluire ŞOC! A fost înşelată de Ilie Năstase cu trei zile înainte de NUNTĂ

Brigitte Sfăt a avut parte de o surpriză imensă cu doar două zile înainte de nuntă.

„Am avut probleme cu Ilie, s-a îndrăgostit de alta după ce ne-am căsătorit civil. Avea pe una, nu ştiu cine era. Am aflat cu 2–3 zile înainte de nuntă. Am fost distrusă, nu aveam nici un chef, eu râdeam la televizor, dar îmi venea să mă zgârii pe ochi, să îmi scot inima din piept. Am fost necăjită tare, necăjită… mi-a fost greu, se purta şi mai urât cu mine.

CITEŞTE ŞI Brigitte Sfăt, DEPENDENTĂ de medicamente! Soţia lui Ilie Năstase face asta ZILNIC

Ajunsesem să îmi iau fustă din aia mini vara, decolteuri ca să nu se mai uite la alta, că el aşa e, îi place să se uite la fete. Ăsta e el… Eu m-am prins că, dacă îmi puneam fuste din alea scurte, nu se mai uita la altele, stătea să mă păzească pe mine. Crezi că eu îmi făceam altfel operaţia la faţă? De asta mi-am făcut-o…

Atunci nu am mai vrut să lucrez la baza sportivă, mi-am dat seama că eu mă distrug şi el se plimbă cu altele şi eu sunt doar o tipă care munceşte. Mi-am dat seama că trebuie să fac mai mult pentru mine.

CITEŞTE ŞI Brigitte Sfăt trece prin CLIPE de COŞMAR! Iată ce i-au spus MEDICII la ultimul control

Păi, ce faci, tu pui faianţă şi gresie şi te chinui şi el îşi ia altă nevastă? Am zis, cu limită, stai un pic. Mi-am luat antrenor personal, mi-am făcut operaţia la faţă, pe care nu o făceam în mod normal. Acum nu mai este situaţia asta!”, a declarat Brigitte Sfăt.