Brigitte Sfăt, o nouă acuză la adresa lui Ilie Năstase. „M-am umplut de herpes pe…”

Brigitte Sfăt susţine că din cauza situaţiei cu Ilie Năstase a avut o cădere nervoasă şi a avut probleme de sănătate.

06 mart. 2018, 15:29
Brigitte Sfăt, o nouă acuză la adresa lui Ilie Năstase. „M-am umplut de herpes pe…”

Brigitte Sfăt a avut o perioadă de aproximativ două săptămâni, înainte de a depune actele de divorţ, în care a stat îmbrăcată cu haine până la bărbie, pentru a ascunde herpesul.

Brigitte Sfăt dezvăluie ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a cerut DIVORŢUL de Ilie Năstase

„Pe 7 februarie, atunci a terminat avocatul meu actele, am depus divorţul. Pentru că suntem în Bucureşti şi sunt mai multe sectoare şi lumea mai are probleme, durează foarte mult termenele. Eu sunt în divorţ. Nu am divorţat. Eu am mai vrut o dată să divorţez, în octombrie, când am depus amândoi actele la o notăriţă. El s-a răzgândit. Eu o să îi rămân datoare toată viaţa lui Ilie, soţului meu încă. Pentru ceea ce a făcut pentru mine ca şi notorietate, dar şi ca sprijin.  Toată luna ianuarie am avut pe piele un herpes, o bubă, tot corpul meu a fost umplut. A fost pe bază nervoasă. Imunitatea mea e foarte scăzută”, a spus Brigitte Sfăt într-o emisiune TV.

Brigitte Sfăt, primele declaraţii despre NOUL IUBIT

„În momentul de faţă avem o relaţie bună, suntem prieteni. Îmi povesteşte ce a păţit. Am ajuns în altă fază. Mi-a spus că a cunoscut nişte fete şi că ele au vrut direct maşină, poşete. Eu lucrurile pe care le am le-am obţinut în timp, muncind. Noi avem contract, nu prenupţial, e un fel de partaj. Fiecare intră în relaţie cu ceea are şi iese cu ceea ce a dobândit personal. Eu în adâncul sufletului şi în realitate îl iubesc pe Ilie şi va rămâne cel mai important bărbat din viaţa mea”, a mai spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt, DECIZIE RADICALĂ după ce a băgat DIVORŢ de Ilie Năstase. MESAJ ULUITOR pentru PRIETENI