Brigitte Sfăt a intrat în POLITICĂ. Soţia lui Ilie Năstase, şefă la UNPR

Brigitte Sfăt, soţia Ilie Nastase, a fost numită în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de femei UNPR Timiş. Ilie Năstase s-a înscris în UNPR pe 22 iulie.

05 aug. 2015, 12:59
Brigitte Sfăt a intrat în POLITICĂ. Soţia lui Ilie Năstase, şefă la UNPR

Brigitte Sfat, care este timisoreanca, a fost numita sefa organizatiei de femei din UNPR Timis, loc ramas vacant dupa ce Ileana Turdesan a fost numita sef la Comisariatul regional pentru Protectia Consumatorului.

„Eu am spus ca in partidul nostru poate sa vina oricine. Suntem un partid deschis. Senatorul Ilie Nastase s-a inscris in UNPR in urma cu doua saptamani. Sotia a dorit sa il urmeze si sa vina in UNPR. Fiind timisoreanca, avand parintii si copilul aici, stand mai mult pe aici, a spus ca ar vrea sa lucreze la nivelul organizatiei din Timis. Functia de presedinte a organizatiei de femei a fost vacanta. Odata cu aceasta numire, Brigitte devine si vicepresedinte in Biroul Organizatiei Nationale de femei al UNPR, tot interimar„, a declarat Ion Raducanu, presedintele UNPR Timis.

„Stiti ca pana in 2016 vrem ca UNPR sa aiba un milion de membri la nivel national. Toti avem sarcini, iar Brigitte stie ce are de facut. Nimeni nu s-a batut pe functia ei, dar nici nu a fost impusa. Aici e si de lucru. Nu pot sa spun ca va fi un politican bun. Nu pot sa spun nici despre mine ca sunt politician. Am intrat in UNPR sa dau o mana de ajutor, sa schimbam ceva. Ilie Nastase este un nume important pentru noi. Mai trebuie sa o luam pe Nadia si pe Hagi, pentru a reface trioul de aur. In randurile partidului se mai afla Anghel Iordanescu si Rica Raducanu”, a mai spus Ion Raducanu.

Ilie Năstase a fost ales senator in colegiul uninominal 8 din Circumscriptia electorala nr.42, pe listele PC.

 


loading...