Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, anunţ neaşteptat după cinci luni de căsnicie. Decizia a fost luată de comun acord

Brigitte Sfat şi Florin Pastramă au trecut prin momente delicate, dar acum se pare că se înțeleg foarte bine și participă împreună la tot mai multe evenimente mondene.

01 nov. 2019, 15:54
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, anunţ neaşteptat după cinci luni de căsnicie. Decizia a fost luată de comun acord

Florin Pastramă a dezvăluit cum se comportă Brigitte Sfăt, o persoană temperamentală, care nu se sfiește să spună exact ce gândește. Actualul soț al brunetei a explicat cum se înțeleg cei doi, cum e viața lor acum și când vor avea un copil.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, la munca de jos. Ce au ajuns să facă pentru bani FOTO

„Pentru mine este prima căsătorie și unica, dar îmi place foarte tare și sunt mulțumit. Nu este greu să fiu soțul lui Brigitte, dar nici ușor. Trebuie să o înțelegi. Muncim la un copil. Vreau băiat fără discuții. Sunt gelos. Am pe ce să fiu gelos și o iubesc foarte mult”, a spus Florin Pastramă.

„Viața mea s-a schimbat foarte mult, în sensul că am renunțat la foarte multe lucruri, pe care le faceam înainte să merg în Fermă și pe care astăzi nu le mai fac”, a spus și Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt (41 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au căsătorit civil pe 27 mai. Fostul model este la a treia căsătorie şi are doi copii, dar vrea să-i dăruiască unul şi lui Florin Pastramă.