Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, SCANDAL în luna de miere. Totul a fost filmat: „Bă, nu ţi-e ruşine?” VIDEO

Brigitte Sfăt şi Florin Pastrmă se află în luna de miere, la Saint Tropez. Între cei doi a izbucnit deja primul scandal.

24 iul. 2019, 16:12
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, SCANDAL în luna de miere. Totul a fost filmat: „Bă, nu ţi-e ruşine?” VIDEO

Brigitte Sfăt a postat pe Facebook un clip video în care le împărtășește prietenilor virtuali că se află în luna de miere, la Saint Tropez, alături de Florin Pastramă. Bruneta s-a enervat la culme pe soţul ei și i-a interzis să mai consume băutură. Totul a fost filmat și făcut public.

Suma URIAŞĂ cheltuită de Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă pentru NUNTĂ. „Nu ne-am scos banii deloc!”

„Noi ne aflăm în luna de miere la Saint Tropez şi haideţi să vedeţi ce am găsit aici. Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim şi noi pe aici pe undeva? Să muncim şi noi poate facem şi noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu cu pahar din ăla” a spus Brigitte Sfăt.

Florin Pastramă a ignorant-o, iar Brigitte Sfăt a luat foc: „Bă, ce ai băut, mă? Nu mai conduci, gata! Nu ai voie, nu ai voie. Dar nu ţi-e ruşine. Nu este ok! Nu mai conduci, eu conduc. Ce-ai zis? Ai zis că sunt bolnavă? Vezi că te trimit acasă! Nu mai conduci, eu nu îţi mai dau cheile să conduci. Unde sunt cheile? Nu îţi este ruşine?”.