Brigitte Sfăt va fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de „buzele de raţă”

Brigitte Sfăt şi-a injectat în urmă cu 10 ani o soluţie permanentă de mărire a buzelor, în speranţa că va arăta ca cele ale Angelinei Jolie. Din păcate, rezultatul a fost nesatisfăcător, iar acum trebuie să se opereze pentru a scăpa de "buzele de raţă".

19 dec. 2013, 11:10
Brigitte Sfăt va fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de „buzele de raţă”

Brigitte Sfăt şi-a mărit buzele prin injectarea unei substanţe cu efect permanent, care între timp a fost retrasă de pe piaţă deoarece s-a dovedit a fi nocivă. Intervenţia a avut loc într-o clinică din Timişoara, potrivit click.ro.

În timp, substanţa a început să se deplaseze, conferind buzelor o formă nefirească în raport cu fizionomia. A fost momentul în care soţia lui Ilie Năstase a cerut ajutorul unui medic estetician.

Brigitte a crezut că totul se va rezolva repede şi fără bătăi de cap, substanţa urmând să fie extrasă uşor din buze, iar astfel şi-ar fi recăpătat forma naturală. Situaţia s-a dovedit, însă, una foarte complicată.

În 2003, mi-am injectat o fiolă din această substanţă, iar acum regret. Am nişte buze de raţă. După doi ani de la lansarea pe piaţă, nu s-a mai produs pentru că s-a dovedit că nu e bună. Mă dusesem la cabinet cu poza Angelinei Jolie pe care i-am arătat-o medicului. Substanţa a avut reacţii adverse, a migrat deasupra buzelor şi nu poate fi scoasă decât chirurgical. Se taie buza în două şi se scoate prin partea de jos„, a declarat Brigitte Sfăt.

CITEŞTE ŞI Brigitte, despre relaţia cu Ilie Năstase: Mă face ţărancă, spune că cine l-a pus să mă ia