Brigitte Sfăt vinde casa primită de la Ilie Năstase. Cât cere soţia lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă şi a decis să facă un gest important de dragul noului său partener de viaţă. Mai precis, vrea să renunțe la casa de la malul Mării Negre, pe care a primit-o în dar de la fostul soț, Ilie Năstase.

12 iun. 2019, 15:11
Brigitte Sfăt vinde casa primită de la Ilie Năstase. Cât cere soţia lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a agăţat la balconul apartamentului său un banner, pe care este scris mesajul: „Vând apartament cu trei camere şi două băi, mobilat lux”, însoţit de numărul de telefon al proprietarei. Preţul pe care îl cere pentru apartament este de 150.000 de euro.

Florin Pastramă şi-a făcut bagajul şi a plecat de acasă. Cum a reacţionat Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt a primit de la fostul soț un apartament la gri, în valoare de 100.000 de euro, după ce a fost înşelată cu amanta Cici.

„Foarte tare apartamentul, dar este gol. Am venit doar să măsor. Să vedem ce avem. O baie cu duş, un living mare, wow, o bucătărie mică, sper să nu fie doar atât bucătăria, un dormitor mare, încă o baie şi încă o cameră pentru prietenii mei sau pentru copilaşi, să aibă atunci când vin la mare. A, şi el este persoana care mi-a făcut cadou acest apartament minunat, ca să-l iert pentru toate escapadele. Ce ziceţi, merită?”, spunea Brigitte Sfăt la momentul respectiv, într-o filmare postată pe Facebook.