Bronzul artificial: Avantaje, dezavantaje, sfaturi şi ponturi

Mai ai de aşteptat până la vacanţă şi nu vrei să îţi expui picioarele albe ca laptele în rochiile office pe care vrei să le porţi la birou? Ei bine, bronzul artificial ţi-ar putea fi aliat de preţ pe timp de vară.

03 iun. 2016, 08:05
Bronzul artificial: Avantaje, dezavantaje, sfaturi şi ponturi

În primul râd, trebuie să achiziţionezi un autobronzant potrivit pentru tine. Spre exemplu, dacă ai o piele uscată, îţi recomand să alegi un autobronzant cremă, care îţi va şi hidrata pielea. Pe de altă parte, dacă nu ai nevoie de hidratare, poţi alege un autobronzant spumă, care se aplcă mult mai uşor. Dacă timpul este duşmanul tău, autobronzantul spray va fi ideal pentru tine.

Pasul 1: Pregătirea pielii

Pentru ca autobronzantul să coloreze pielea în mod uniform, trebuie neapărat să îţi pregăteşti pielea cu o exfoliere uşoară. Astfel, celulele moarte vor fi îndepărtate şi bronzul va fi uniform. Nu folosi un scrub pe bază de ulei pentru că acesta te va face să te alegi cu un bronz cu pete, lăsând urme care pot provoca depigmentări.

Apoi, este foarte important să acoperi zonele care se pot pigmenta în exces (coate, genunchi şi călcâie) cu aloe vera gel, care va crea un strat protector, ce nu va permite autobronzantului să dea randament în proporţie de 100%.

Citeşte mai mult pe feminis.ro