Bucătăreasa unei şcoli a slăbit 45 de kilograme, după ce a încetat să mănânce prânzul copiilor FOTO

O bucătăreasă din Marea Britanie a reuşit să slăbească peste 40 de kilograme, în doar cinci luni, după ce a încetat să mai mănânce prânzul copiilor. Femeia cântărea 107 kilograme în momentul în care a luat decizia care i-a schimbat viaţa.

06 mart. 2013, 18:43

Emma Jones, britanica în vârstă de 42 de ani, povesteşte că nu putea să se abţină să nu guste din delicatesele pe care le gătea pentru cei mici. Femeia a rămas uimită când a realizat că trecuse de pragul de 100 de kilograme, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cu 32 de kg mai slabă şi cu un nou job: Cum a devenit o femeie model de lenjerie intimă FOTO

În doar cinci luni, cu ajutorul unui regim alimentar sănătos şi a exerciţiilor fizice, ea a reuşit să îi uimească pe cei din jur, după ce a pierdut peste 45 de kilograme, ajungând la o greutate normală potrivit înălţimii ei.

Citeşte şi A slăbit 40 de kilograme după ce a fost părăsită la altar. Vezi cum arată tânăra acum

Gătitul este meseria mea şi îmi place să inventez reţete noi. Cu toate acestea, îmi place prea mult mâncarea pe care o fac. După ce am născut pentru a doua oară, nu m-am mai gândit cât şi ce mănânc. Ajunsesem un balon„, a declarat femeia entuziasmată de noua ei înfăţişare.

Citeşte şi O tânără a slăbit 20 de kilograme, după ce a început să danseze pe ascuns LA BARĂ VIDEO

Ea şi-a schimbat multe obiceiuri vechi, în prezent ajungând să alerge în fiecare an la maratonul local. Mai mult, în fiecare lună se înscrie la competiţii de alergat, unde trebuie să alerge peste 10 kilometri. În prezent, femeia speră să strângă 2.000 de lire pentru a ajuta o fundaţie umanitară. Chiar dacă a renunţat la mâncarea nesănătoasă, Emma spune că nu poate renunţa la gustul de pâinii caldă, abia scoasă din cuptor, pe care o prepară pentru elevii şcolii în care lucrează.

Citeşte şi Transformare inedită: O femeie A SLĂBIT 68 de kilograme în doar 14 luni şi nu s-a mai îngrăşat VIDEO