BUCHAREST OPEN. Patricia Ţig s-a calificat în OPTIMI

BUCHAREST OPEN. Patricia Țig s-a calificat, luni, în optimile turneului BUCHAREST OPEN (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce adversara sa, Silvia Soler-Espinosa (Spania), a abandonat din cauza unor probleme medicale.

13 iul. 2015, 16:00
BUCHAREST OPEN. Patricia Ţig s-a calificat în OPTIMI

BUCHAREST OPEN. Patricia Ţig conducea cu 6-4, 3-1 și 15-15 în momentul în care Silvia Soler-Espinosa (Spania) a abandonat din cauza unor probleme medicale la umărul drept.

BUCHAREST OPEN. Patricia Țig (20 ani), locul 170, a obținut victoria după o oră și 11 minute de joc, la debutul său în circuitul WTA. Românca, beneficiara unui wildcard, și-a asigurat un cec de 3.310 dolari și 30 de puncte WTA, iar în optimi o va întâlni pe învingătoarea dintre Tereza Smitkova (Cehia), a șasea favorită, și slovena Polona Hercog.

BUCHAREST OPEN. Un rezultat remarcabil a reușit și Cristina Dinu (22 ani), locul 369, care a învins-o pe Iaroslava Șvedova (Uzbekistan), principala favorită calificărilor, cu 6-3, 6-3, luni, în ultimul tur al fazei preliminare. Românca, la cel mai bun rezultat al său în acest an, și-a asigurat un cec de 1.925 dolari și 19 puncte WTA.

BUCHAREST OPEN. România are acum șapte jucătoare pe tabloul principal: Monica Niculescu (a treia favorită), Alexandra Dulgheru (a cincea favorită), Andreea Mitu, Sorana Cîrstea, Patricia Țig, Ana Bogdan și Cristina Dinu.