Bucureştenii din Prelungirea Ghencea organizează un marş de protest

Bucureştenii din Prelungirea Ghencea și locuitorii comunei Bragadiru sunt invitaţi sâmbătă, 9 aprilie, la ora 11.00, la un marș de protest, organizat împotriva nepăsării autorităților locale față de zona respectivă.

05 apr. 2016, 06:45
Bucureştenii din Prelungirea Ghencea organizează un marş de protest

Marşul va avea loc pe traseul Ansamblul Primăvara – Bariera Domnești – Cartierul Latin, anunţă Asociaţia Iniţiativa Prelungirea Ghencea pe Facebook.

„Sambata 9 aprilie 2016 la orele 11 protestam iar.
Te asteptam alaturi de noi, vecinii tai din Initiativa Prelungirea Ghencea, din Initiativa pentru Bragadiru, din Initiativa Domnesti si din Grupul de initiativa Callatis – Drumul Taberei.
De ce? Pentru ca pietoni, biciclisti, calatori cu RATB, soferi, cu totii suntem prizonierii nepasarii autoritatilor fata de zona Prelungirea Ghencea si imprejurimi.

Vecine, tu mai poti?
A mai trecut un an de promisiuni si de plimbat hartii … noi suntem tot aici, in noroi, in praf sau blocati in trafic.
Largirea strazii Prel. Ghencea si Pasajul de la Domnesti sunt doar pe hartie. Trotuarele pietonale si stradutele alternative de legatura cu Bd. Timisoara si cu Sos. Alexandriei sunt doar un vis frumos.
Toti cei care circulam pe aici suntem supusi zilnic pericolului de accidente rutiere fiindca pe Prelungire trecerile de pietoni nu sunt corect marcate iar gropile nu sunt reparate niciodata.

Vino cu noi sa cerem socoteala Primariei Capitalei si Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania pentru incetineala cu care lucreaza la cele 2 proiecte vitale de infrastructura – largirea Prel Ghencea la 4 benzi cu trotuare, piste de biciclete si Pasajul de la Domnesti.

Vino sa cerem Primariei sectorului 6, Primariei sectorului 5 si Primariei Bragadiru sa asfalteze, sa faca trotuare si sa conecteze intre ele stradutele laterale adiacente Prelungirii Ghencea, nu doar sa dea autorizatii de construire pentru ansambluri rezidentiale care aglomereaza si mai mult traficul din zona.

Vino sa ne facem auziti in strada, nu doar pe Facebook. Cheama-ti prietenii si vecinii, impreuna suntem mai puternici.
Mars de protest in Prelungirea Ghencea – sambata 9 aprilie 2016, orele 11, pe traseul Ansamblul Primavara – Bariera Domnesti – Cartierul Latin.”