Bucurie mare în familia Andrei! Este însărcinată pentru a doua oară

Familia Andrei se măreşte! Cântăreaţa Aurora Mihai, soţia fratelui Andrei, va deveni din nou mămică! Solista de muzică populară a făcut testul de sarcină, astăzi, în emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, şi a ieşit pozitiv.

18 sept. 2014, 14:30
Bucurie mare în familia Andrei! Este însărcinată pentru a doua oară

Aurora l-a făcut nespus de fericit pe soţul ei Săndel. Aflaţi amândoi la o emisiune de pe Antena Stars, au fost provocaţi să afle dacă sunt părinţi. Aurora a făcut testul de sarcină în direct şi a ieşit pozitiv, ceea ce l-a făcut pe Săndel să exclame: „Bine, fetiţa!”.

„E o sarcină neaşteptată! Am simţit deja că ceva se întâmplă cu mine. Ne-am dorit foarte mult un al doilea copil şi a picat foarte bine acum! Aş fi deoasebit de încântată dacă ar fi fetiţă”, a declarat Aurora.

„Ştiu că nevastă-mea face numai baieţi, dar eu îmi doresc o fată! Chiar îmi mai doresc un copil, iar dacă apare, e bine primit”, a spus şi Săndel.

De împlinirea cuplului se bucură foarte mult şi Andra, naşa primului lor copil şi sora lui Săndel. „Cea mai fericită e Andra. Zice că i-am luat-o înainte, noi şi alţii!”, a adăugat Aurora.

Aurora şi Săndel Mihai formează un cuplu de peste 13 ani şi au împreună un băiat, în vârstă de şase ani, pe care îl cheamă Vlad.

Citeşte mai multe pe spynews.ro