Budescu, revoltat pe Cosmin Contra: „A fost o bătaie de joc ce s-a întâmplat la naţională. Nu mai merg acolo”

Constantin Budescu, jucătorul Astrei Giurgiu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, câştigat cu scorul de 3-1, că i s-a părut o bătaite de joc ce ce s-a întâmplat la naţională şi că probabil nu se va mai prezenta acolo.

23 nov. 2019, 21:15
Budescu, revoltat pe Cosmin Contra: „A fost o bătaie de joc ce s-a întâmplat la naţională. Nu mai merg acolo”

Mi s-a părut o bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Pot doar să spun că nu o să mai vedeţi pe la Mogoşoaia. Nu mă retrag. Nu e vorba de retragere. În mare proporţie, nu cred că o să mai merg acolo. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru. Nu cred că o să mai vin„, a spus Constantin Budescu, la Digi Sport.

Deşi convocat pentru „dubla” cu Suedia şi Spania din preliminariile EURO 2020, Constantin Budescu nu a fost folosit niciun mnut de selecţionerul Cosmin Contra, nici el, nici colegul său de la Astra, Denis Alibec.

Tehnicianul Bogdan Andone este însă de părere că Budescu şi Denis Alibec pot ajuta naţionala: „Eu sper ca el să nu ia această decizie. Cred că el şi Alibec pot să ajute echipa naţională. S-a văzut şi în această seară că cei doi şi Gabi Tamaş sau Răduţ şi Vali Gheorghe au arătat că pot face diferenţa„.