BUFTEA. Un copil de 7 ani a murit în urma accidentului provocat de tatăl său care conducea beat. Alte 3 persoane, în spital VIDEO

Accident teribil lângă Bucureşti. Un tată s-a urcat beat la volan şi şi-a omorât copilul. În urma accidentului în care au fost implicate două maşini, rudele îndoliate au provocat un mare scandal şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a opri conflictul de la Buftea.

26 mai 2018, 05:19

Şoferul în vârstă de 36 de ani, care consumase alcool a intrat pe contrasens într-o altă maşină, informează România TV. Fiul lui de 7 ani a murit pe loc, iar celălalt copil şi soţia au fost grav răniţi. Au ajuns la spital şi cele două femei care se aflau în maşina care circula regulamentarâ

Citeşte şi Acident foarte grav la Arad: un mort şi doi răniţi după ce un microbuz s-a răsturnat de pe un pod

„Înainte de a fi transportat la spital, şoferul autovehiculului vinovat a fost testat cu aparatul etilotest şi avea 0.64 alcool pur în aerul expirat”, a declarat subcomisarul Onofraş Gabriel, Şeful Serviciului Rutier Ilfov. 

În urma accidentului, rudele îndurerate au vrut să afle cât mai multe informaţii despre victime şi au provocat un mare scandal. Poliţiştii au cerut ajutorul mascaţilor pentru a putea evita producerea unor incidente violente.

„Din nefericire, 2 dintre copiii care se aflau pe bancheta din spate a unuia dintre autoturisme au fost aruncaţi şi au fost găsiţi la o distanţă de 6-7 metri faţă de locul impactului, unul dintre aceştia fiind decedat”, a declarat Daniel Vasile, Purtător de cuvânt IGSU. 


loading...