Buget de două milioane de euro pentru NAŢIONALĂ. Trei amicale, turneu de pregătire şi cantonament în FRANŢA

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat, luni, un buget de aproximativ 2 milioane de euro pentru organizarea a trei partide amicale ale echipei naționale, un turneu de pregătire în Italia și cantonamentul României la EURO 2016.

16 mai 2016, 19:19
Buget de două milioane de euro pentru NAŢIONALĂ. Trei amicale, turneu de pregătire şi cantonament în FRANŢA

„Comitetul Executiv a aprobat bugetul pentru turneul din Italia al echipei naționale, cele două meciuri cu RD Congo și Ucraina, meciul cu Georgia de acasă și implicit cantonamentul de la EURO. Suma totală este undeva aproape de 2 milioane de euro”, a anunțat președintele FRF, Răzvan Burleanu, la finalul ședinței Comitetului Executiv.

Oficialul afirmat că Federația Română de Fotbal, la solicitarea clubului Dinamo, va realiza pe cheltuiala proprie o replică a Cupei României pentru a fi trimisă în Camerun, la mormântul fotbalistului Patrick Ekeng, decedat la 6 mai, pe teren, în timpul partidei cu FC Viitorul.

„Acest trofeu este transmisibil. Dacă Dinamo câștigă, în mod sigur o medalie de câștigător va fi dată în memoria lui Patrick Ekeng. Dacă Dinamo ne solicită, noi vom oferi sprijin pentru a se crea o replică pentru a fi trimisă în Camerun. Pe banii federației. De asemenea, o să ne gândim la o formă de a sprijini familia lui Ekeng”, a precizat Răzvan Burleanu.