Bugetul pe 2016, dezbătut vineri în Comisiile reunite de BUGET-FINANŢE

Dezbaterile în comisiile permanente reunite asupra proiectelor legii bugetului de stat și legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2016 încep vineri. Birourile permanente reunite se vor întruni luni, 14 decembrie, pentru a programa dezbaterile de fond în plen și susținerea amendamentelor.

11 dec. 2015, 06:58
Bugetul pe 2016, dezbătut vineri în Comisiile reunite de BUGET-FINANŢE

„Cel mai probabil, dezbaterea în plen o să înceapă în cursul zilei de luni, dacă vor finaliza comisiile reunite de buget-finanțe raportul asupra celor două proiecte de lege. Votul final o să fie, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri, dacă se va finaliza dezbaterea în plen, pentru că s-a stabilit să lucrăm cu program prelungit”, a anunțat, miercuri seară, liderul grupului parlamentar liberal, Ludovic Orban.

Citeşte şi: Dacian Cioloş argumentează, pe Facebook, cum a construit bugetul pe 2016: „Poate nu se satisfac toate dorinţele”

Proiectele de lege privind bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, adoptate de Guvern, au fost transmise miercuri Parlamentului, cu solicitarea să fie dezbătute și adoptate în procedură de urgență.