Bulgarii au pentru Paşte vacanţe mult mai avantajoase ca românii. Vezi diferenţele pentru care românii îi preferă pe ei

Bulgarii ne fură din nou turiştii, inclusiv pe cei români. Vecinii de la sudul Dunării au oferte imbatabile de 1 Mai şi Paşte: pachetele all inclusive la 4 stele în Bulgaria sunt mult mai ieftine decât ofertele noastre cu mic dejun.

04 mart. 2016, 10:43
Bulgarii au pentru Paşte vacanţe mult mai avantajoase ca românii. Vezi diferenţele pentru care românii îi preferă pe ei

Anul acesta 1 Mai se va suprapune în calendar cu Paştele, aşa că nu există o a doua şansă pentru un bun început în turism, informează România TV. Iar bulgarii deja sunt câştigători în competiţia cu românii.

Citeşte şi Târgul de Turism al României. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de o VACANŢĂ la preţul de 1 EURO

Şi e şi normal în condiţiile în care vecinii noştri oferă sejururi de patru zile în hoteluri de patru stele la preţuri şi de 181 de euro pe cameră, deci pentru două persoane la Nisipurile de Aur. Sau cu 217 euro la Golden Beach, în condiţii ce se apropie de noţiunea de lux.

Pe când românii, tot la 4 stele, în Mamaia, cer şi 370 de euro pe cameră, oferind doar mic dejun. În plus, dacă aveţi o vacanţă de 1 Mai sau Paşte mai lungă, turcii vă tratează regeşte cu oferte ultra all inclusive în Alanya la 312 euro de persoană în hotel de 5 stele, iar grecii vă îmbie şi ei la 4 stele cu all inclusive la numai 265 de euro de persoană în insula Corfu.

Citeşte şi România, în topul destinaţiilor turistice pentru anul 2016

În aceste condiţii, nu e de mirare că doar 34% din români preferă o vacanţă în România cu un buget de sub 300 euro pe sejur, iar 44% dintre români vor pleca în aceasta vară în vacanta şi în România, dar şi în străinătate. Asta deşi, atenţie, 72% dintre consumatorii care au călătorit în UE au avut probleme în timpul sejururilor în spaţiul comunitar.