Bunică dispărută fără urmă de patru luni, familia este disperată şi cere ajutor. Distribuiţi fotografia bătrânei

O bătrână de 84 de ani din Arad a dispărut fără urmă în urmă cu patru luni. Familia o caută cu disperare şi nimeni nu ştie nimic de ea. A fost dată dispărută şi la Poliţie, însă nici oamenii legii nu au adus veşti bune. Fiica şi nepoata femeii fac un apel disperat.

22 aug. 2017, 17:30

În urmă cu cinci ani, Elisabeta Biro si-a pierdut fiul. Durerea a fost cumplită şi greu de suportat. Doi ani mai târziu a suferit un accident vascular cerebral şi de atunci viaţa bătrânei nu a mai fost la fel. Starea de sănătate mintală a bătrânei a avut mult de suferit şi în ultimul timp spunea că nu recunoaşte casa în care stătea împreună cu fiica ei.

„Sunt terminată psihic. Se împlinesc 4 luni de când a dispărut. De 49 de ani stă în casă cu mine. Am fost împreună tot timpul. Îmi spunea că asta nu e casa ei. A rămas cu sechele după acel accident vascular. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. În ziua în care a dispărut eram la serviciu. Ne gândim la ce e mai rău. Când a dispărut avea 400-500 de lei la ea, purta cercei din aur… ne gândim la ce e mai rău. Când mă gândesc la ea nu mai sunt bună de nimic”, spune fiica bătrânei.

Bunica are 1.60 cm, este căruntă, tunsă scurt, ochii albaştri-verzui. Când a dispărut purta un sarafan albastru închis, pantofi negri, ciorapi negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să anunţe Poliția municipiului Arad, apelând numărul unic de urgenţă 112.