Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata celebră. „Când vine la București, vorbim româneşte”

Nina Răducanu, bunica Emmei Răducanu, a devenit vedetă în presa britanică. Jurnalişti din UK au venit în România special ca să o cunoască pe "mamaia" câștigătoarei de la US Open.

17 sept. 2021, 20:54
Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata celebră. „Când vine la București, vorbim româneşte”

Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata celebră. Nina Răducanu a stat din nou de vorbă cu reporterii de la Observator şi a spus cum a trăit meciul nepoatei.

Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata celebră

Nina Răducanu merge la cumpărături în fiecare dimineață. „Eu sunt un om obişnuit cu munca, cu credinţa şi să nu fac rău nimănui. Am văzut (n.r. – finala de la US Open) când a intrat şi mi-a făcut emoţie mare şi am zis: „Doamne, toţi ochii o s-o împingă pe ea, toată America o să fie cu ochii pe ea!”. Şi m-am uitat la reluare pe urmă, a doua zi. Să nu-i transmit vreo emoţie şi ei!”, a spus Nina Răducanu.

„Nu am mai văzut-o dinaintea pandemiei, că nu au avut voie să vină şi nici eu nu am avut voie să ies din casă. Ce am vorbit prin telefon cu ea. Înainte de a pleca în turneul ăsta în America. Mi-a zis că se întoarce sănătoasă acasă, pentru facultate”, a mai spus fosta învăţătoare.

Nick Pisa, jurnalist: Este un super star pentru că noi nu am mai avut un jucător de tenis care să câştige de mai bine de 40 de ani. De sâmbătă seară, e pe prima pagină a ziarelor în fiecare zi, la fel şi la televizor. Toată lumea vrea să ştie tot despre ea pentru că a devenit un super star! E absolut fantastică! Am observat că a purtat culorile României când a jucat!

Ziarişti de la cele mai importante publicaţii britanice au venit la Bucureşti, pentru bunica Emmei Răducanu. Întrebată dacă nepoata ei vorbeşte română, „mamaia” a spus: „Când vine aici în România, vorbim româneşte!”.