Bunicul Luizei Melencu, mesaj emoţionant în direct: „Nu te vom trăda, Luiza! Nu vom ceda!”

Bunicul Luizei Melencu a transmis un mesaj emoţionant nepoatei sale, la România TV şi i-a transmis acesteia că familia nu va ceda până nu o vor găsi.

02 dec. 2019, 15:00
Bunicul Luizei Melencu, mesaj emoţionant în direct: „Nu te vom trăda, Luiza! Nu vom ceda!”

Familia Luizei Melencu i-a organizat acesteia o petrecere în lipsă, în ziua în care ar fi împlinit 19 ani. „La mulţi ani, Luiza! Noi te iubim şi nu vom ceda! Nu vom ceda în lupta cu aceşti mastodonţi! Nu te vom trăda, Luiza, te vom aştepta!”, a spus bunicul Luizei, cu ochii în lacrimi.

Luiza ar fi împlinit astăzi 19 ani. Familia fetei a pregătit tort cu poza ei şi speră că se va întoarce acasă

Mama Luizei a sărbătorit ziua onomastică a Luizei şi în noiembrie de Sfântul Mihail şi Gavril pentru că fata purta şi numele Mihaela. Şi atunci au pregătit tort şi au invitat acasă mai mulţi prieteni şi colegi de liceu de-ai Luizei. 

Nemulţumirea familiei Melencu vine şi pe fondul ultimelor dezvăluiri făcute de Gheorghe Dincă privind moartea Luizei. La ultimele audieri, Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o pe Luiza într-o criza de nervi pentru că fata ce i-am cerut în repetate rânduri să o lase să plece din casa în care era sechestrată. Planul lui Dincă era să o țină pe Luiza la el mai multă vreme. Fata a fost violată sistematic de Dincă și de complicele lui, Fane, după cum însuşi Dincă a povestit.

Bunicul Luizei, dezamăgit de Iohannis: „Este un om rece. Probabil, dacă dânsul nu are copii, nu ştie ce e dragostea paternă”