Bunicul Luizei, mesaj disperat pentru Felix Bănilă, şeful DIICOT: Vă rog în numele familiei dumneavoastră să nu ne minţiţi VIDEO

Bunicul Luizei Melencu a transmis un mesaj dureros pentru Felix Bănilă, șeful DIICOT, în direct la România TV.

05 sept. 2019, 13:14
Bunicul Luizei, mesaj disperat pentru Felix Bănilă, şeful DIICOT: Vă rog în numele familiei dumneavoastră să nu ne minţiţi VIDEO

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de anunțul oficial al rechizitoriului în cazul Caracal bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute de la Caracal, îi transmite un mesaj disperat lui Felix Bănilă.

”Domnule Bănilă, vă rog, sunteți un funcționar de stat bine plătit. Vă rog în numele familiei dumneavoastră să nu ne mințiți. Să spunem lucrurilor pe nume. Să spuneți lucrurilor pe nume domnule Bănilă. Aici e cu totul altceva, domnule Bănilă. Hai să plecăm de acolo de când anchetatorii nu ști-au făcut datoria în 2012 – 2014. Acei vinovați. Hai domne, hai să fim români. Hai să spunem lucrurilor pe nume”, a precizat bunicul Luizei Melencu în direct la România TV.

”La data de 06 septembrie 2019, ora 12.00, domnul Felix-Oliver Bănilă, procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, va susține la sediul instituției din Calea Griviţei nr. 24, sector 1, București, o declarație de presă”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.