Bunicuţa din Ucraina cu toporul în mână face furori pe internet. Bătrânica temerară este indignată de dorinţa ruşilor de a cuceri pământul Ucrainei: „Nu le mai ajunge”

Poveştile cu bunicuţe ucrainence care-şi apără pământul strămoşesc cum ştiu mai bine fac furori pe internet. După bunicuţa care a otrăvit opt soldaţi ruşi cu prăjiturele pregătite de ea, isprava unei alte bunicuţe face înconjurul reţelelor de socializare.

22 mart. 2022, 16:11
Bunicuţa din Ucraina cu toporul în mână face furori pe internet. Bătrânica temerară este indignată de dorinţa ruşilor de a cuceri pământul Ucrainei: „Nu le mai ajunge”

Bunicuţa din Ucraina cu toporul în mână i-a cucerit iremediabil pe internauţi. Într-un videoclip apărut initial pe TikTok, ucraineanca îi ameninţă pe invadatorii ruşi cu toporul, cerându-le să plece din Ucraina, scrie Obozrevatel.

Bunicuţa din Ucraina cu toporul în mână face furori pe internet

Bătrânica temerară este indignată de faptul că ruşii, deşi deţin o suprafaţă foarte mare de pământ, nu se mulţumesc cu atât şi vor şi din pământul Ucrainei. Femeia este decisă să pună umărul la apărarea ţării.

O să-i ucid pe toți ocupanții. Ei să pună lucrurile în ordine acasă, pe propriul lor pământ, s-au dus prea departe. Și au venit să omoare oameni și să ne ia pământul. Nu le ajunge”, spune bunicuța pe filmare.

Citeste si Ea este bunica de 90 de ani care răvășit internetul! Fanii de pe TikTok susțin că arată cu două decenii mai tânără

Cum a reuşit să ucidă o bunicuță din Ucraina opt ruşi! Planul diabolic pus la cale de femeie

O altă bunicuță temerară din Ucraina i-a ademenit pe soldații ruși cu prăjituri făcute în casă, dar otrăvite! Astfel, femeia a reușit să ucidă opt militari din armata lui Vladimir Putin.

Daria Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Corupţie din Ucraina, a anunţat că o bătrnă din Ucraina i-a aşteptat pe ruşi cu prăjituri facute în casă, însă acestea erau otravite!

Ocupanţii ruşi se asteptau ca ucrainenii să îi întâmpine cu pâine şi sare! De fapt, bunica ucraineană i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă. Otravite. A ucis opt ocupanţi”, arată o convorbire telefonica interceptata de Serviciul de Securitate al Ucrainei. Bunicuţa s-a asigurat ca militarii să fie atrași de gustoasele prăjituri și a pus otravă în ele. Finalul: opt soldați au murit pe loc!

Citeste si Rusia este disperată. Bărbaţii care au probleme cu plata împrumuturilor, pensiei alimentare și a altor datorii li se şterg toate obligaţiile dacă se înrolează în armată