Bunurile lui Gică Petrescu, scoase la vânzare de FISC

Bunurile din casa lui Gică Petrescu vor fi scoase la licitaţie. Pentru că nu a avut moştenitori, apartamentul în care a locuit marele artist a rămas în custodia statului. Astfel că, după ce a achitat datoriile restante la întreţinere, Fiscul a preluat apartamentul, a inventariat bunurile celebrului artist şi le va vinde cui oferă mai mult.

13 nov. 2017, 09:56
Bunurile lui Gică Petrescu, scoase la vânzare de FISC

În urmă cu 11 ani s-a stins din viaţă marele artist Gică Petrescu. De pe urma sa nu au rămas prea multe bunuri materiale ci doar apartamentul modest în care acesta a locuit. Deoarece nu a avut moştenitori, locuinţa a rămas în grija statului. Pentru că acumula datorii la întreţinere, Fiscul a decis să vândă apartamentul de pe Bulevardul Regina Elisabeta din Capitală şi s-a apucat să inventarieze bunurile rămase în casă pentru a le scoate la licitaţie.

Potrivit Click.ro, singurul lucru de pe care Ficul poate să încaseze o sumă importantă de bani este pianul la care marele artist a compus melodiile lăsate moştenire poporului român.

După moartea cântăreţului, casa s-a transformat într-un focar de infecţie pentru că nimeni nu a mai făcut curat. Anul trecut Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a intrat în posesia casei, a curăţat-o şi a achitat datoria strânsă la întreţinere de 60.000 de lei.