BURLACITA 2015: Bianca Drăguşanu, rezerva Danielei Crudu în acest sezon

"Burlăciţa" debutează miercuri, 9 septembrie, la Antena 1, ora 20.30. În prima ediţie, Bianca Drăguşanu îi este alături Danielei Crudu în cea mai mare provocare din cariera în televiziune a brunetei.

07 sept. 2015, 08:18
BURLACITA 2015: Bianca Drăguşanu, rezerva Danielei Crudu în acest sezon

BURLACITA 2015: Prietenul la nevoie se cunoaște, iar Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai bune prietene ale Danielei Crudu, este alături de ea în prima ediție a reality show-ului „Burlăcița”, de la Atena 1. Cruduţa trebuie să-i aleagă pe cei 10 bărbați care o vor însoți într-o aventură romantică în superba Toscana.

Daniela Crudu, PRIMELE DECLARAŢII despre cum este să fie „Burlăciţă”, dezvăluiri din culise

„Daniela este o prietenă foarte dragă. Îi sunt mereu aproape, în toate momentele cheie din viața ei, indiferent că sunt bune sau rele. Pentru că acest show este unul dintre cele mai mari proiecte în care a fost implicată vreodată, am vrut să o susțin. În plus, eu fiind prima „Burlăciță”, din România, am considerat că am câteva sfaturi potrivite pentru ea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Burlăciţa”, disputată de 20 de bărbaţi
Nu doar Daniela Crudu s-a bucurat de toată atenția Biancăi, ci și cei 20 de pretendenți la inima ei, în show-ul „Burlăciţa”. Bianca Drăguşanu a ținut să le precizeze că au șansa să cucerească una dintre cele mai efervescente femei pe care ea le-a cunoscut vreodată și doar faptul că se află în prezența ei ar trebui să îi flateze.

Show-ul „Burlăciţa” de la Antena 1 porneşte cu mare avânt în noul sezon. Cea mai fericită de postura în care se află este chiar Daniela Crudu, care este hotărâtă să profite de şansă. Pentru ea, este prima experienţă serioasă după despărţirea cu lacrimi de Mihai Costea. Bruneta nu şi-a refăcut viaţa, dar show-ul poate fi un prim pas în acest sens.

„Eu recunosc că această emisiune îmi vine ca turnată. Îmi doream de mult să fiu „Burlăcița” și de fiecare dată când urmăream sezoanele trecute ale emisiunii îmi imaginam cum ar fi să fiu eu acolo și ce le-aș face băieților”, a declarat Daniela Crudu încântată.