BURLACUL 2015: Burlacul, situaţie TENSIONATĂ din cauza a două concurente EXCITATE

BURLACUL 2015: Competiţia matrimonială "Burlacul" devine tot mai tensionată cu fiecare ediţie difuzată. În episodul difuzat recent, Andrei Andrei a încercat să le ofere clipe de neuitat concurentelor, dar din păcate, tot el a fost cel care a avut de suferit, deoarece a fost implicat într-un conflict cu fetele cu care a ales să aibă o întâlnire.

27 feb. 2015, 12:41
BURLACUL 2015: Burlacul, situaţie TENSIONATĂ din cauza a două concurente EXCITATE

BURLACUL 2015: Episodul difuzat recent a fost cu adevărat special, şi asta datorită momentelor emoţionante dintre „Burlac” şi concurente, dar şi datorită certurilor tot mai aprinse dintre fete. O întâlnire obişnuită între Andrei Andrei şi trei concurente s-a transformat într-un adevărat scandal.

BURLACUL, panică în platouri: O concurentă este luată cu salvarea

După o plimbare cu barca plină de adrenalină, Ayda, Alice şi Sabina s-au retras într-un loc special alături de Andrei pentru a mai schimba câteva impresii. Pentru că fiecare concurentă trebuia să profite în felul ei de acea întâlnire, Ayda a scos o pungă de jeleuri cu care l-a întărâtat pe „Burlac”, oferindu-i în final şi un sărut, scriu cei de la A1.ro.

Imediat după gestul Aydei, Sabina a considerat că este în pierdere şi pentru că nu s-a putut controla a sărit la „Burlac” şi l-a sărutat forţat.

Pentru că situaţia a degenerat, iar concurentele aveau nevoie de cineva care să le readucă la realitate, Alice le-a oferit o replică de zile mari: „Dacă Ayda și-o trăgea aici cu Andrei, făceai și tu la fel?”.

Citeşte şi  BURLACUL 2015 LIVE: Ce s-a întâmplat pe plaja pustie după o cină romantică