BURLACUL: Cu cine a petrecut Andrei noaptea? Surpriză mare

BURLACUL. Noapte de dragoste împreună! Asta le-a oferit burlacul Roxanei și Aydei, care au acceptat propunerea fără să clipească. Au avut parte de o surpriză însă. 

18 mart. 2015, 13:33
BURLACUL: Cu cine a petrecut Andrei noaptea? Surpriză mare
BURLACUL. 20 de tinere au decis să își încerce norocul în dragoste la „Burlacul”, iar 11 dintre ele au și fost alese de Andrei Andrei să îl însoțească în Portugalia, unde fiecare a încercat să îi demonstreze că este femeia potrivită pentru el. Andreea, Ayda și Daiana au rămas alături de el până în ultima ediție, difuzată de Antena 1 joi, de la 20:30. Dacă până acum Andrei era cel care le pregătea întâlniri, în ediția de mâine tinerele sunt cele care decid unde și în ce condiții va avea loc ultima lor întâlnire. Daiana îl prezintă familiei ei și unor prietene foarte apropiate, Andreea iese cu el și cu prietena ei cea mai bună, apoi îl invită la ea acasă unde pregătesc masa pentru mama ei, iar Ayda decide că o cafenea egipteană este locul cel mai potrivit pentru momentul în care Andrei o va cunoaște pe cea care i-a dat viață. Doar două dintre ele vor ajunge însă în finală, iar joitelespectatorii Antena 1 vor afla care sunt preferatele burlacului. O decizie foarte grea atârnă pe umerii lui, pentru că inelul primit de la străbunica lui așteaptă să fie purtat de femeia ideală.
Tot în ediția de joi, toate concurentele care au fost alături de Andrei în Portugalia se revăd. 

BURLACUL. Ceremonia tradafirului a adus de la sine un moment tensionat atât pentru concurente, cât și pentru Andrei. Deși nu intenționa să elimine nicio concurentă, cerând chiar șase tradafiri, câte unul pentru fiecare, Burlacul a luat o decizie tranșantă, în urma veștii că Monica are pe altcineva.

Gestul lui Andrei le-a uimit pe fete! El a aruncat trandafirul în apă, mărturisind ca s-a simțit trădat!

„Nu pot să cred că mi-ai spus că mă placi, m-ai sărutat, timp în care tu vorbeai cu altcineva”, i-a spus Andrei.

BURLACUL. Noapte de dragoste împreună! Asta le-a oferit burlacul Roxanei și Aydei, care au acceptat propunerea fără să clipească.

Ajutându-se de o cheiță, Andrei le-a întins o mică capcană fetelor, iar acestea… au picat negreșit.

Am aici o cheie. Ce-ai spune dacă am petrece noaptea asta împreună, să facem dragoste, să ne îmbrățisăm…? Accepți cheia? , le-a întrebat Burlacul pe Ayda și Roxana.