Burleanu îl face praf pe Ioaniţoaia. „Agentul electoral nea Ovi Minciună…”

Răzvan Burleanu a reacţionat dur după ce Ovidiu Ioaniţoaia l-a atacat pe motriv că l-ar împinge pe Felix Grigore, oficial FRF, să candideze la şefia LPF, pentru a putea, astfel, să controleze tot fotbalul românesc.

28 sept. 2017, 11:41
Burleanu îl face praf pe Ioaniţoaia. „Agentul electoral nea Ovi Minciună…”

Răzvan Burleanu a postat un mesaj dur pe facebook, în care îl numeşte pe directorul GSP „Ovi Minciună”.

„Agentul electoral nea Ovi Minciună continuă să umple spațiul editorial: acolo unde lumea ar fi așteptat opinii senioriale, intră balastul de minciuni al unei campanii mârșave. Cât și ce înseamnă jurnalismul pentru nea Ovi Minciună? Nu l-a sunat pe Felix Grigore să îl întrebe dacă va candida la președinția LPF, nu a cerut un punct de vedere oficial al FRF, dar muncește de două zile la comentarii pe baza minciunii că Felix ar candida, împins de Federație!

Care sunt motivele inventate să-i susțină scorneala? FRF nu ar avea bani. Adevărul? Producem bani prin contracte de sponsorizare, prin proceduri de achiziții care nu existau în instituție, reușind un parcurs financiar care a salvat practic Federația. Investiții cum nu au fost vreodată în fotbalul juvenil, competiții noi create și susținute de FRF și partenerii ei.

Nea Ovi Minciună știe asta, dar e agent! Și mai știe foarte bine că, nici măcar în logica scenariilor lui mincinoase, FRF nu vrea “să pună mâna” pe LPF.

I-am confirmat lui Gino Iorgulescu faptul că nea Ovi Minciună, vrând să lovească în FRF și să-l apere pe președintele Ligii (în fapt, plasându-l într-o o postură total dezonorantă), nu face decât să murdărească fotbalul, punând interesele lui dincolo de tot și de orice. I-am confirmat lui Gino Iorgulescu că nici nu s-a pus vreodată problema ca

Felix Grigore sau altcineva din FRF să candideze la alegerile LPF.

Argumentele sunt multiple, dar mă rezum doar la acesta – ar fi vorba de un conflict grav de interese. Concept total străin lui nea Ovi Minciună…”, a scris Răzvan Burleanu-