Buşoi: Gabriela Firea este alăturea cu drumul; dacă trebuie ceva iluminat, atunci trebuie să fie aprinsă ”lumina din mintea ei”

Cristian Buşoi, secretarul general interimar al PNL, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că toate acţiunile Primăriei Generale privind proiectele Bucureştiului arată că primarul Gabriela Firea este „alăturea cu drumul”, în condiţiile în care se cheltuiesc bani „pe aiureli”, iar dacă trebuie neapărat ceva iluminat, atunci trebuie să fie aprinsă „lumina din mintea doamnei Firea”.

16 mart. 2017, 15:21
Buşoi: Gabriela Firea este alăturea cu drumul; dacă trebuie ceva iluminat, atunci trebuie să fie aprinsă ”lumina din mintea ei”

„Toate acţiunile şi toată comunicarea Primăriei Generale despre proiectele Bucureştiului arată că doamna primar general Firea este alăturea cu drumul. Se cheltuiesc bani pe aiureli şi se găsesc false subiecte care mimează implicarea fără să rezolve nimic concret din marile probleme pe care le are Bucureştiul. Primăria se preocupă să risipească 180.000 euro pentru beculeţe de Paşte, să înfiinţeze societăţi comerciale, să achiziţioneze aparate de prevenire a cutremurelor şi să cureţe afişele de pe clădirile din Magheru şi de pe Victoriei”, a afirmat preşedintele PNL Bucureşti, potrivit News.ro.

El a mai spus că „în mintea” Gabrielei Firea este „o beznă totală” când vine vorba despre priorităţile Bucureştiului.

„La ce priorităţi anunţă doamna primar general, se înţelege că în mintea domniei sale e o beznă totală când vine vorba de priorităţile oraşului. Dacă trebuie neapărat ceva iluminat, atunci e nevoie să fie aprinsă lumina din mintea doamnei Firea ca să vadă cu adevărat de ce are nevoie Bucureştiul”, a completat liberalul.

Cristian Buşoi a susţinut că înfiinţarea unei firme care să se ocupe de clădirile cu risc seismic este „o altă aiureală” a primarului Gabriela Firea.

„Un bun exemplu despre felul superficial în care se tratează problemele Bucureştiului este felul în care a înţeles Primăria Generală şi doamna Firea să se ocupe de clădirile cu risc seismic. Ne rugăm ca la curăţenia de Paşte, când se vor răzui afişele vechi de pe clădirile de pe Magheru şi Victoriei, doamna primar să nu dărâme cu totul clădirile, majoritatea având gradul I sau II de risc seismic. Înfiinţarea unei firme care să se ocupe de clădirile cu risc seismic este o altă aiureală, la fel cum este de fapt ideea înfiinţării celor 19 societăţi comerciale care să conducă Bucureştiul”, a conchis Cristian Buşoi.