Butoiul lui Dincă, analizat la Măgurele. Detalii şocante în urma experimentului VIDEO

Avem detalii ÎN PREMIERĂ despre experimentul făcut la Institutul de la Măgurele în ancheta Caracal. Fizicienii au analizat probe găsite în lizieră și în butoi, dar și cenușa găsită în ambele locații. S-a folosit o tehnologie performantă, unică în România. În urma experimentului, s-au identificat particule identice, dovadă că oasele din lizieră au ars în butoi.

16 dec. 2019, 19:34
Butoiul lui Dincă, analizat la Măgurele. Detalii şocante în urma experimentului VIDEO

Apar noi date din ancheta privind crimele de la Caracal. Raportul specialiștilor de la Institutul de Fizică Nucleară din Măgurele confirmă că victimele au fost arse în butoi de Gheorghe Dincă.

Descoperire şocantă a experţilor de la Măgurele în cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă poate scăpa de închisoare

Astfel, specialiștii de Institutul Nuclear au arătat că: „Butoiul metalic era fabricat din aliaj de fier, urme de mangan, prezenta un mare grad de uzură, era acoperit de rugină, iar pe suprafaţa acestuia s-au identificat urme de acizi graşi, textile, fire de păr canin şi materie care conţine zinc, fier, calciu, titan şi urme de ser de acizi grasi, urme de grăsime care puteau avea provenienţă animală sau umană.

Din analizarea compoziţiei chimice a fragmentelor osoase, s-a stabilit că oasele găsite în butoi au ars la o temperatură cuprinsă între 600 si 1000 de grade Celsius, oasele de la lizieră până la 800 grade Celsius. Pe oasele din butoi si liziera au fost identificate elemente de polietilena, vaselina şi lemn ars ceea ce a dus la concluzia că arderea lor s-a produs în acelasi butoi.

Cenusa găsită în butoi şi cea găsită în liziera prezinta compozitii asemanatoare. Pe fragmentele osoase ridicate din butoi si liziera s-au identificat elemente chimice identice ceea ce face ca specialiştii să concluzioneze că arderea s-a produs în acelaşi loc, adică în butoiul expertizat din curtea lui Dincă”.