Ca la CIRC. Oana Lis este ÎNSĂRCINATĂ. A făcut TESTUL în direct la TV. Viorel Lis a fugit de acasă

Oana Lis şi soţul ei, Viorel Lis, au probleme în mariaj după ce s-a aflat că fostul primar al Capitalei ar fi înşelat-o pe blondină. Acum, colac peste pupăză, se pare că Oana este însărcinată. Cel puţin aşa a declarat într-o emisiune TV, în cadrul căreia a făcut şi un test de sarcină, în direct.

01 oct. 2014, 16:43
Ca la CIRC. Oana Lis este ÎNSĂRCINATĂ. A făcut TESTUL în direct la TV. Viorel Lis a fugit de acasă

„Nu mă simt foarte bine. Fata lui Viorel mi-a spus că a plecat din Bucureşti. Doar nu a plecat din ţară… Sunt îngrijorată de el, dar mai mult de mine. M-am săturat să-i pun pe ceilalţi înaintea mea”, s-a plâns Oana Lis.

„M-am simţit mai rău în ultimele trei săptămâni. Am pus starea pe seama stresului, dar m-am gândit şi că aş putea fi gravidă, că am făcut tratament pentru a rămâne însărcinată. Dar nu aş vrea să fiu acum gravidă. Nu mi-a venit (n.r. ciclul menstrual), am greţuri, mă dor sânii”, a explicat blonda.

„El mi-a spus clar că nu s-ar implica. Nu aş face avort. O sarcină m-ar scoate din depresie. Iau pastile de anxietate. Mă înnebuneşte gândul că sunt singură, fără familie, fără Viorel”, a adăugat Oana Lis.

Apoi, Oana Lis a acceptat să facă un test de sarcină în direct, iar rezultatul a fost pozitiv. „Nu este momentul potrivit. Lis nu trebuie sa il vrea pentru ca oricum eu am facut tratament fara ca el sa stie”, a punctat Oana.

Aflat la un amic din copilărie, la Mărăcineni, în apropiere de Piteşti, Viorel Lis a intrat în direct la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, unde a spus: „Nu e ceva hotărât să rămân aici. Depinde foarte mult de oana. Vreau să stau până îşi adună gândurile şi să decidă dacă vrea să stea cu mine. Ţin la ea, o iubesc şi nu vreau să mă despart de ea… Ea spune că eu o înşel şi ea rămâne gravidă?… Dacă ea doreşte, oricând mă întorc înapoi la ea”.

Totodată, la aflarea veştii despre sarcina Oanei, Viorel Lis a fost tranşant: „Nu ma intereseaza testul. Faci ce vrei. Eu vreau sa fim ca inainte. Nu ma bucura venirea unui copil. La varsta mea… Pentru mine era mai usor sa nu fie. Daca este, este. Eu nu pot sa fac nimic impotriva lui. O sa am grija si de tine si de cine vrei tu pentru ca te iubesc”.

CITEŞTE ŞI Oana Lis, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook: „Sinuciderea…” Fanii au reacţionat imediat