Ca-n filme: Deţinuţii au evadat din închisoare după ce gardienii au fost drogaţi de stripteuze VIDEO

Zeci de deţinuţi au reuşit să fugă chiar pe poarta penitenciarului, după ce gardienii au fost drogaţi de stripteuze. Autorităţile au demarat o anchetă.

09 feb. 2015, 07:04
Ca-n filme: Deţinuţii au evadat din închisoare după ce gardienii au fost drogaţi de stripteuze VIDEO

Gardienii de la închisoarea aflată în vestul Braziliei au crezut că li s-au îndeplinit toate fanteziile sexuale când pe uşa penitenciarului au intrat trei tinere îmbrăcate sumar. Fără să stea pe gânduri, ei au acceptat să le însoţească într-unul dintre dormitoarele închisorii, pentru a se distra, potrivit România TV.

Fetele au început să danseze pentru gardieni şi le-au oferit de băut, pentru a-i ajuta să se relaxeze. Doar că în băutură puseseră şi somnifere.

Citeşte şi Evadare SPECTACULOASĂ: Deţinuţii au fugit ca-n filme, cu un elicopter

Când paznicii au adormit, tinerele, printre care iubita unuia dintre deţinuţi, i-au dezbrăcat, i-au legat şi le-au furat armele şi cheile. Apoi au descuiat uşile de la celule şi poarta închisorii, pentru ca cine vrea să poată pleca. 28 de prizonieri au profitat de ocazie.

Totul a fost descoperit abia a doua zi dimineaţă, când colegii gardienilor au ajuns la serviciu. Poliţia i-a arestat pe paznicii care au căzut pradă farmecelor stripteuzelor. Un sfert dintre deţinuţii care au fugit au fost prinşi.