Cabral a dezvăluit totul. Ce va face prezentatorul de la PRO TV în pauza de la televiziune

Cabral, prezentatorul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a declarat că are nevoie de o pauză după toată agitația de la filmări.

01 dec. 2022, 17:28
Cabral a dezvăluit totul. Ce va face prezentatorul de la PRO TV în pauza de la televiziune
Cabral Ibaka va lua o pauză de la televiziune

Ultimele luni au fost obositoare pentru Cabral, iar filmările din Republica Dominicană i-au pus capac, chiar dacă a fost doar prezentator și nu a fost pus în postura de concurent.

Prezentatorul a spus că a fost greu pentru el în Republica Dominicană, fiind o perioadă solicitantă, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, pentru ca totul să decurgă așa cum trebuie.

„Acolo eşti într-un mediu neprietenos complet. Eşti cu nişte oameni care trăiesc şi creează conţinut, dar în condiţii de stres. Şi, atunci, nu e o vacanţă, nu e o plăcere. Trebuie să fii foarte atent, pentru că nu vrei nici scandal, nu vrei nici bătaie, nu-i vrei nici pe ei nefericiţi. Sunt câteva chestii pe care trebuie să le îngrijeşti, cumva”, a declarat Cabral pentru Click!.

Citește și: Cabral renunţă la televiziune: „Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. O să mă opresc. Puţin, puţin mai mult, nu ştiu”

Acesta a mărturisit că fără soția lui, Andreea, nu ar fi reușit să facă față acestor momente, motiv pentru care îi este recunoscător.

Și Adela Popescu, colega acestuiua, l-a ajutat pe Cabral să reziste la condițiile de muncă și de stres. Prezentatorul a declarat că va avea nevoie de un an de pauză, pe care îl va petrece alături de familie.

„Trebuie să iau o pauză. Simt nevoia, sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite – și nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an… (…) Fac o grămadă de lucruri și e momentul să respir”, a mai spus Cabral.

Citește și: Cabral a ajuns de urgență la spital cu o rană adâncă până la os: „Nevasta v-a înjunghiat?”