Cabral, probleme grave de sănătate. Diagnostic grav: „Sunt legat de pat!”

Cabral se confruntă în acest început de an cu câteva probleme de sănătate.

10 ian. 2019, 18:56
Cabral, probleme grave de sănătate. Diagnostic grav: „Sunt legat de pat!”

Cabral a anunțat recent că încă de la Crăciun este țintuit în pat din cauza unei hernii. Prezentatorul TV a sperat că problema se va remedia în scurt timp, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cabral a publicat un mesaj pe blogul personal, în care le-a povestit admiratorilor săi cum s-au desfășurat ultimele săptămâni din viața lui, având în vedere că nu s-a putut deplasa prea mult din cauza unei dureri insuportabile de spate cauzate de hernie.

Cabral n-a mai suportat şi a izbucnit. „Îţi spun în faţă că eşti un şlap jegos!”

„Îmi place să fiu sincer. Decât să tac și să mă dau mâine lebădă rănită, mai bine spun de-acum… mâine nu cred că ajung. Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur. Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Mâine dimimneață o să vă fiu alături cu mintea. Dar să n-ai impresia că ai pierdut mare lucru pentru că nu voi fi eu acolo. Ai o mână de oameni care vor face oricum să nu mi se simtă lipsa”, a scris Cabral.