Cabral şi Andreea Ibacka au fost JEFUIŢI din propria casă. Află prin ce au trecut cei doi

Cabral şi soţia sa au fost jefuiţi de menajeră chiar din propria casă. Prezentatorul a înregistrat tot pe camerele de supraveghere.

08 mart. 2014, 11:20
Cabral şi Andreea Ibacka au fost JEFUIŢI din propria casă. Află prin ce au trecut cei doi

„Ei bine, programul nostru este foarte aglomerat, asa ca din lipsa de timp am decis sa aducem pe cineva care sa ne ajute cu menajul.

O Doamna.

Si aici a inceput totul: saptamana trecuta au disparut primii bani din casa.

Noi nu tinem bani in casa, asta e lege. Nici aur sau alte valori, asa e cel mai safe. Daca intra cineva la noi poate lua doua plasme vechi si un desktop. Si farfurii plus vreo 28 de luminari.

Aveam in casa, totusi, 720 de lei, bani pusi de noi deoparte pentru un caz umanitar, urmeaza sa-i dam unei familii cu probleme.

Din banii aia, pusi de Andreea intr-un dulap, au disparut o parte.

Am vorbit intre noi despre treaba asta si pana la urma am tras noi concluzie, ca altfel nu stiam a explica lipsa, ca n-am numarat bine. Asa ca am completat din portofel si am reintregit suma pana la 720 de lei.

Acum doua zile a mai disparut o suta de lei din aceiasi bani, din acelasi loc.

Atunci ne-am gandit daca nu Doamna…

Am cerut ajutorul prietenilor, am instalat prin casa GoPro-urile pe care le avem la FilmariExtreme si am camuflat un handheld intr-un ambalaj de ondulator de par de-al Andreei (asta vedeti in poza, in caz ca nu v-ati prins din prima).

Chiar vorbeam atunci cand puneam camerele ca ne dorim sincer sa le punem degeaba…

Azi Doamna in cauza a venit din nou la noi, sa calce. Nu avea treaba in zona camerei unde erau banii, nu avea de ce sa intre acolo. Iar in dulapul respectiv… nici atat!

Am lasat-o singura vreo 35 de minute.

Cand am ajuns acasa am verificat camerele. Imediat dupa ce-am iesit din casa s-a infipt direct in bani.

Da, am filmat-o (o sa pun filmul pe blog mai tarziu).

Nu ma pricep dar cred ca se numeste furt calificat. Si am impresia ca pedeapsa nu este chiar mica.

Ce ma deranjeaza cel mai tare? Ca ne-am purtat cu Doamna in cauza asa cum ne purtam cu toti cei cu care lucram, ca prieteni. M-a rugat sa-i caut un loc de munca mai bun sotului si m-am pus pe telefoane imediat, sa-i gasim omului un locsor. Andreea a auzit ca are o fata adolescenta si-atunci si-a organizat hainele si i-a facut un pachet mare cu fel-de-fel de hainute. Ne-am purtat asa cum ne dorim si de a altii sa se poarte cu noi.

Si azi… am primit dovada ca Doamna ne fura fara pic de rusine.

Intrebarea mea este simpla… ce sa facem? Nu stim ce sa facem. Si nu recuperarea banilor ne intereseaza, daca Dumnezeu a vrut sa ramanem fara cateva sute de lei… o sa muncim si sa le facem la loc, nu-i vreo drama.
Totusi, cu Doamna ce facem?

Daca mergem la Politie cu dovezile pe care le avem si cu martorii care erau in casa nu cred ca scapa. Si nu ne gandim la ea ci ne gandim la copiii ei, care n-au nicio vina.

Daca o lasam asa ne gandim ca ea va fura in continuare de la altii. Si nici asa nu-i bine, corect ar fi sa ii protejam cumva.

Ce facem? [revin cu video ceva mai tarziu]

Multumim pentru sfaturi!”, a scris Cabral pe blogul său.