Cadavrele a trei femei de culoare, găsite în saci de plastic într-un oraş din Ohio

Cadavrele a trei femei de culoare, învelite în saci de plastic, au fost găsite într-un oraş din Ohio (nord-estul Statelor Unite), iar căutarea altor victime este în desfăşurare, a anunţat poliţia duminică, relatează AFP. Un suspect a fost arestat la scurt timp după aceste descoperiri macabre.

22 iul. 2013, 07:20
Cadavrele a trei femei de culoare, găsite în saci de plastic într-un oraş din Ohio

Primul cadavru a fost găsit vineri, într-un garaj din oraşul East Cleveland după ce poliţia a primit un apel care semnala un miros fetid, a anunţat sergentul Scott Gardner într-un comunicat, potrivit Mediafax. Celelalte două cadavre au fost descoperite sâmbătă. Unul dintre ele se afla într-o „reşedinţă abandonată”, potrivit lui Gardner. Celălalt a fost găsit în apropierea acestuia.

„Căutarea altor eventuale victime continuă”, a precizat Gardner.

Suspectul, Michael Madison, a fost găsit la mama sa şi plasat în arest preventiv după o confruntare.

După descoperirea primului cadavru, anchetatorii „au strâns indicii suplimentare” din apartamentul lui Madison, în vârstă de 35 de ani, cu antecedente de agresiuni sexuale, potrivit CNN.

„Avem de-a face cu un bolnav şi avem motive să credem că ar putea fi şi alte victime”, a declarat Gary Norton, primar în East Cleveland, citat de CNN pe site-ul său de Internet.