Cadavru găsit într-o curte. Descoperire macabră în Maramureş

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit în curtea unui imobil din Maramureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

06 mart. 2021, 08:22
Cadavru găsit într-o curte. Descoperire macabră în Maramureş

Cadavru găsit într-o curte. Descoperirea macabră a avut loc vineri seară, într-o localitate din judeţul Maramureş.

Cadavru găsit într-o curte. Poliţia face anchetă

Citeşte şi Descoperire macabră într-un cartier rezidenţial. Se pare că este vorba de sinucidere

Trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 50 de ani a fost descoperit în curtea unui imobil din localitatea Suciu de Sus, din judeţul Maramureş.

”Poliţiştii din Suciu de Sus au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat în curtea unui imobil din localitate. Victima este un bărbat de 50 de ani din Groşii Ţibleşului”, a transmis, vineri seară, IPJ Maramureş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, precum şi pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Citeşte şi Descoperire macabră. Camionetă cu cadavrele a 12 bărbaţi torturaţi

Descoperire macabră la Iaşi. Craniu uman, găsit de un copil pe câmp

Un adolescent în vârstă de 15 ani a găsit o bucată dintr-un craniu uman pe un câmp din comuna Răchiteni. Acesta a anunţat imediat autorităţile.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe un câmp din comuna ieșeană Răchiteni au fost găsite rămășițe umane. Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cum au ajuns acestea acolo”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit BZI.

În zona Răchiteni, în anul 2008 a fost o inundație care a afectat mai multe case și cimitirul din zonă.â„A fost o inundație în anul 2008 și a fost afectat cimitirul. O parte dintre morminte au fost strămutate”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

„Fragmentele au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru a fi analizate”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Nu este prima oară când s-au găsit oseminte umane la Iaşi. La sfârșitul lunii trecute, un schelet a fost găsit în timpul unor lucrări efectuate la o grădiniță din Iași

Muncitorii care lucrează încă la modernizarea imobilului au găsit în urma unor săpături osemintele. Primarul comunei a anunțat imediat autoritățile, iar la Roșcani au ajuns oamenii legii. Scheletul a fost examinat, iar ulterior a fost ridicat.

Oamenii legii trebuie să afle de când se află sub grădiniță. Muncitorul care a găsit scheletul a spus că s-a speriat inițial de ce a găsit.