IMAGINI ŞOCANTE Cadavru mumificat descoperit într-un apartament din Timişoara. Bărbatul murise de DOI ANI

Descoperire înfiorătoare la Timişoara, unde un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort, după ce rudele au anunţat Poliţia că nu mai ştiu nimic de el, de cel puţin doi ani.

04 feb. 2020, 17:06
IMAGINI ŞOCANTE Cadavru mumificat descoperit într-un apartament din Timişoara. Bărbatul murise de DOI ANI

Bărbatul locuia singur, într-un apartament de pe Bulevardul Take Ionescu, iar vecinii spun că nu l-au mai văzut de aproape trei ani. În tot acest timp, el a acumulat datorii mari la întreţinere, motiv pentru care Asociaţia de Locatari l-a dat în judecată. Nimeni nu a putut lua legătura cu el, astfel că vecinii au făcut propria anchetă şi au dat peste o rudă de-a sa, care a alertat Poliţia şi, împreuună cu oamenii legii, a intrat în apartament, unde bărbatul de 64 de ani a fost găsit mort.

Descoperire macabră într-un cimitir din Buzău! Cadavrul era în stare de putefracţie acoperit cu un cearşaf

„Am fost sesizaţi de un bărbat de 56 de ani, cu privire la faptul că verişorul său, în vârstă de 64 de ani, nu a mai fost văzut de 6 luni. Colegii s-au deplasat la adresa indicată, împreună cu bărbatul care a reclamat situaţia, au forţat uşa de intrare în apartament, iar într-una dintre camere, bărbatul de 64 de ani a fost găsit decedat”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Cadavrul se mumificase în poziţia în care murise timişoreanul. Un radio mergea de doi ani fără oprire, spun vecinii, iar uşile închise ermetic au transformat apartamentul într-un adevărat cavou.