Cadavrul actriţei Misty Upham a fost găsit în pădure

Cadavrul actriţei Misty Upham, cunoscută pentru apariţia sa în filmul "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" şi care a dispărut pe 6 octombrie, a fost găsit în regiunea oraşului Seattle, potrivit unui anunţ făcut joi de poliţiştii americani, potrivit tmz.com.

17 oct. 2014, 13:35
Cadavrul actriţei Misty Upham a fost găsit în pădure

Dispariţia actriţei Misty Upham, în vârstă de 32 de ani, care a jucat rolul menajerei Johnna Monevata în pelicula „Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County” din 2013, a fost raportată de tatăl vedetei, pe 6 octombrie, iar autorităţile au anunţat joi descoperirea unui cadavru, potrivit Reuters.

Unchiul vedetei a declarat că autorităţile au confirmat că este vorba despre actriţa dispărută la începutul lunii octombrie.

Misty Upham a fost văzută ultima dată pe 5 octombrie, în timp ce pleca, pe jos, dintr-un apartament de lângă Auburn, la 30 de kilometri sud de Seattle, potrivit lui Steve Stocker, şeful Poliţiei din Auburn.

Ofiţerii au fost informaţi că un cadavru a fost descoperit într-o zonă împădurită, la baza unui dig de 46 de metri înalţime, în apropiere de un râu, la sud de Seattle, potrivit declaraţiei făcute joi de Stocker.

Poliţiştii au găsit la faţa locului o poşetă care conţinea acte de identitate care au aparţinut actriţei. Medicii legişti nu au stabilit deocamdată cauza morţii.

Cadavrul a fost descoperit de un membru al familiei lui Upham, care se afla în zonă pentru a o căuta pe actriţă.

Poliţia a primit mai multe telefoane, în trecut, referitor la încercări de suicid în apartamentul din care a fost văzută plecând actriţa. Părinţii lui Misty Upham au spus poliţiei că femeia urma un tratament medicamentos pentru probleme de sănătate mentală.

Misty Upham a fost nominalizată pentru un premiu Independent Spirit pentru rolul secundar din drama „Râul îngheţat/ Frozen River”, din 2008.

Misty Upham s-a născut pe 6 iulie 1982 şi a jucat, printre altele, în filmele „La marginea Americii/ Edge of America” (2003), „Păstrătorul de vise/ DreamKeeper” (2003), „Data morţii/ Expiration Date” (2006), „Râul îngheţat/ Frozen River” (2008) şi „Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County” (2013).