Cadavrul unei femei dispărute, descoperit îngropat în beciul unei case. Proprietarul, declaraţie ameţitoare

Caz terifiant intr-o comuna din Bacau, unde cadavrul unei femei de 48 de ani, care fusese data disparuta de rude in urma cu o luna, a fost gasit ingropat in beciul unei curti din sat.

17 mart. 2015, 15:43
Cadavrul unei femei dispărute, descoperit îngropat în beciul unei case. Proprietarul, declaraţie ameţitoare

Proprietarul casei le-a facut anchetatorilor o declaratie uluitoare: sustine ca acum o saptamana a gasit trupul fara suflare in gospodaria sa si, speriat, l-a ingropat in pivnita, scrie bacau.net. Ciudat este faptul ca nu a spus nimanui nimic pana astazi, cand, ametit dupa cateva pahare la barul din sat, le-a marturisit prietenilor gestul socant. Abia apoi au fost anuntati si oamenii legii.

Citeşte şi O buzoiancă a fost ÎNJUNGHIATĂ mortal de amant pentru că i-a cerut bani după o partidă de amor

Victima a fost data disparuta in urma cu o luna de catre familie.

„Nu am mai vazut-o deloc de o luna de zile. Nu am stiut care e treaba cu ea. Tot am asteptat sa mai vina acasa. Nu mai venea deloc acasa”, a spus Catrina Padure, mama victimei. 

Femeia in varsta de 48 de ani se despartise de sotul ei, cu care are doi copii mari, si locuia in sat, la iubitul ei.

„Am aflat si noi ca e moarta aici. Cica e ingropata in beci. Am stat de vorba cu el si a spus ca nu stie nimic”, a spus Gheorghe Padure, fratele victimei. 

Localnicii spun insa ca si barbatul in curtea caruia a fost gasit trupul neinsufletit ar fi avut legaturi cu victima.

Citeşte şi Adolescentă găsită MOARTĂ într-un parc din Iaşi. Tânăra a fost strangulată FOTO

„O femeie cu bun simt, o femeie muncitoare. respectuoasa. Cand ma vedea imi zicea sarut mana si nu am vazut-o niciodata in stare de ebrietate”, a spus o vecină. 

Medicii legisti au ridicat cadavrul si au luat probe. Marti vor avea rezultatele necropsiei si vor afla daca femeia a murit accidental, din cauza unei probleme de sanatate sau a fost omorata de cel care i-a ingropat trupul in beciul din curtea sa. O alta ipoteza ar fi ca o persoana sa-i fi adus corpul din alta parte, pentru a sterge urmele unei crime.