Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe mare, în largul staţiunii Eforie Nord

Un echipaj de scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea a fost solicitat luni după-amiază să iasă în largul mării, la Eforie Sud, pentru a recupera corpul neînsufleţit al unui bărbat ce plutea pe apă, la o distanţă de aproximativ 2 kilometri, în zona Capul Turcului, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anca Chiriţă.

13 aug. 2018, 14:36
Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe mare, în largul staţiunii Eforie Nord

Potrivit sursei citate, apelul pentru recuperarea cadavrului din mare a fost transmis de o persoană care se afla la bordul unei ambarcaţiuni ce traversa zona respectivă şi care a observat corpul plutind.

Sâmbătă seară, salvatorii ISU au desfăşurat fără succes căutări pe apă, în zona plajei din Eforie Nord, pentru a găsi o persoană dispărută pe mare, în timp ce salvamarii arboraseră steagul roşu, de interdicţie pentru îmbăiere, pe fondul curenţilor puternici şi a gradului ridicat de agitaţie a valurilor.

Anul acesta, până în prezent, conform informaţiilor centralizate de autorităţi, pe litoralul românesc şi-au pierdut viaţa prin înec 15 persoane, iar alte două sunt date dispărute.


loading...
Partenerii noștri