Cadavrul unui bebeluş de câteva luni, găsit la groapa de gunoi din Oraviţa. Polițiștii caută părinții

Cadavrul unui bebeluș de doar câteva luni a fost găsit, luni, într-un sac menajer, la groapa de gunoi a oraşului Oraviţa, din judeţul Caraş-Severin.

21 mart. 2023, 11:19
Cadavrul unui bebeluş de câteva luni, găsit la groapa de gunoi din Oraviţa. Polițiștii caută părinții

Trupul neînsuflețit al unui bebeluș de doar câteva luni a fost găsit luni într-o pungă, la groapa de gunoi a oraşului Oraviţa. Un angajat de la groapa de gunoi din oraşul Oraviţa a fost cel care a găsit cadavrul într-un sac menajer aruncat printre deşeuri. Bărbatul se ocupa cu selectarea deşeurilor când a descoperit trupul copilului. Tot el a alertat Poliția.

Criminaliștii au stabilit că este vorba despre o fetiță. Trupul ei a fost depus la morga spitalului din Oravița în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Citește și: Medicii n-au reuşit să-l salveze. Cine este Alex, tânărul de 21 de ani care a murit după carambolul de pe „Drumul morţii”

”Poliţişti de la Poliţia Oraşului Oraviţa au fost sesizaţi despre faptul că la o haldină de gunoi din oraş a fost găsit cadavrul unui bebeluş, aruncat într-un sac menajer. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului şi Poliţiei Oraşului Oraviţa, pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine sunt părinţii micuţei şi cum a ajuns trupul acesteia, la gunoi, dacă s-a născut în viaţă sau nu şi de cât timp a fost aruncat cadavrul, potrivit Expressdebanat.ro.

Citește și: Halucinant! Ambulanțier din Iași, surprins cu autospeciala la piață. A încărcat un sac cu cartofi în locul unde sunt ținuți pacienții

”Momentan cercetările sunt în curs de desfăşurare,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi dispunerii măsurilor legale, care se impun”, a transmis IPJ Caraş-Severin.