Cadavrul unui tânăr, găsit într-un pârâu din Prahova

Trupul neînsufleţit al unui tânăr a fost descoperit, joi dimineata, de locuitorii din Soimari, Prahova.

21 mai 2015, 11:33
Cadavrul unui tânăr, găsit într-un pârâu din Prahova

Potrivit primelor informatii, trupul neînsufleţit al unui tânăr în vârstă de 31 de ani, care avea domiciliul în Surani, dar locuia în Şoimari la părinţii săi, a fost găsit de săteni în pârâul Lopatna, scrie ph-online.ro.

Tânărul a fost marţi la un prieten din localitate pentru a-l ajuta la diverse treburi gospodăreşti, unde împreuna cu acesta ar fi consumat cantităţi semnificative de băuturi alcoolice. În jurul orei 22,00, acesta s-a hotărât să plece acasă, însă în momentul traversării punţii pietonale peste pârâul Lopatna, cel mai probabil s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au desfăşurat cercetări constatând că trupul neînsufleţit nu prezintă semne vizibile de violenţă. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările urmează a fi continuate pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului şi împrejurările în care a survenit acesta. Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML pentru efectuarea necropsiei”, a declarat Alexandru Ursu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.