Căderi de pietre pe Valea Oltului. Traficul îngreunat, reluat în condiţii normale UPDATE

Traficul rutier pe Valea Oltului s-a desfăşurat cu dificultate, vineri, în zona Lazaret, deoarece pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea au căzut pietre de pe versant.

05 mai 2017, 09:59
Căderi de pietre pe Valea Oltului. Traficul îngreunat, reluat în condiţii normale UPDATE

UPDATE: Traficul rutier pe Valea Oltului, care s-a desfăşurat cu dificultate, vineri, în zona Lazaret, deoarece pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea au căzut pietre de pe versant, a fost reluat în condiţii normale, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat, vineri, că sensul de circulaţie Sibiu – Vâlcea este blocat din cauza căderilor de pietre, circulaţia rutieră fiind afectată.

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, vineri, în jurul orei 12.15, în judeţul Sibiu, pe DN7, Valea Oltului, la kilometrul 245+900 de metri, în zona Lazaret, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, deoarece pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu-Vâlcea au căzut pietre de pe versant. În zonă a plouat, iar partea carosabilă este umedă.

Pentru că există riscul ca şi alte pietre să se desprindă din versant, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers şi să reducă viteza, pentru a putea face manevre de evitare în caz de pericol.

Citeşte şi Restricţii de circulaţie pe A2 şi A1 Timişoara-Lugoj