Cadou de Valentine’s Day. Thailandezii vor să doboare recordul mondial la cel mai lung sărut VIDEO

Nouă cupluri de thailandezi încearcă zilele acestea să doboare recordul mondial pentru cel mai lung sărut. Competiţia a început cu două zile înainte de Valentine's Day, iar organizatorii aşteaptă ca perechea câştigătoare să fie desemnată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

12 feb. 2013, 14:44
Cadou de Valentine’s Day. Thailandezii vor să doboare recordul mondial la cel mai lung sărut VIDEO

Apropierea Valentine’s Day i-a făcut pe îndrăgostiţii thailandezi să încerce să bată recordul mondial la cel mai lung sărut.

Cupluri de toate vârstele s-au adunat în staţiunea turistică Pattaya pentru a participa la inedita competiţie. Pentru al treilea an consecutiv, aici este organizat un concurs în care oamenii trebuie să stea cât mai mult cu buzele lipite, ca într-un sărut.

Suntem căsătoriţi de 50 de ani. Vrem să vedem dacă putem să facem asta. Nu sunt sigură dacă vom câştiga, mai ales că suntem în vârstă. Dacă eram mai tânără, cu siguranţă am fi învins. Oricum, vom face tot ce putem„, spune unul dintre concurenţii, trecut de mult de prima tinereţe. Printre participanţi s-a numărat chiar şi cuplul care a stabilit recordul mondial acum un an, un cuplu de homosexuali care a reuşit să-şi ţină buzele lipite pentru mai bine de 50 de ore, 25 de minute şi o secundă.

Organizatorii concursului se aşteaptă să premieze câştigătorii chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cuplul norocos va fi răsplătit cu premii în bani şi cu inele de diamant în valoare de 6.000 de dolari.