Cadoul INEDIT pe care Cabral i l-a dăruit soţiei sale, Andreea, la aniversarea a doi ani de căsnicie

Cabral şi Andreea Ibacka au împlinit pe 1 iunie doi ani de căsnicie. Pentru a-şi surprinde soţia, prezentatorul TV i-a pregătit o surpriză emoţionantă cu ajutorul câtorva prieteni apropiaţi.

03 iun. 2013, 05:54
Cadoul INEDIT pe care Cabral i l-a dăruit soţiei sale, Andreea, la aniversarea a doi ani de căsnicie

Pentru ca surpriza să fie reuşită, Cabral s-a prefăcut iniţial că a uitat de această aniversare. Asta a stârnit furia Andreei care i-a reproşat soţului ei că este inadmisibil să uite de această zi importantă din viaţa lor.

În replică, Cabral a postat pe blogul său personal un videoclip realizat special pentru Andreea cu această ocazie.

„A mea e foc si para prin casa. Da’ nu asa, pufneste si trosneste, tranteste si arunca de zici ca-i in sura si-arunca fanul cu furca, nu ca pune lucruri prin casa. E suparata foc. Ieri am aniversat doi ani de casnicie. Doi ani. Si eu, eu si cu animalul de mine, nu i-am luat niciun cadou. Adica i-am spus aseara, printre picaturi, La multi ani!, dar atat. Fara pupat, fara cadou, fara tobe si trambite. Asa ca a mea e foc si para prin casa. Ca cica nu dau eu pe-afara de gesturi romantice, da’ macar aniversarile astea sa nu le uit!

De fapt, chiar fac fel-de-fel de chestii, da’ si-a mea e femeie. Si noi, barbatii, stim ca lor niciodata nu le ajunge, oricate camioane de flori am aduce la usa… asa ca a mea e foc si para prin casa. Mai mult foc. Dar si para. Ce uita para mea de foc este ca poate asteptam si eu un cadou de la ea. Care nici ala n-a venit, mama lui de cadou! Dar eu nu-s foc si para, poate doar putin foc, am ceva febra de la infectia asta din gat, dar atat…In schimb, ea e foc si para. Asa c-o sa-i pun cadoul aici si n-o sa-i spun nimic. Si n-o sa mai postez nimic pana cand nu intra la mine pe blog si-si vede cadoul. Si-atunci sa vezi cum o sa i se intoarca in dinti si focul, si para! Asadar… la multi ani, otra!”, a scris Cabral pe blogul său.