Cadoul primit de Mirela Vaida la 40 de ani! Cum a impresionat-o soțul pe prezentatoarea de la „Acces Direct”!

Mirela Vaida a împlinit 40 de ani în urmă cu doar câteva zile, iar cadourile au venit rând pe rând. Prezentatoarea de la "Acces Direct" le-a arătat fanilor ce cadou a primit de la soțul ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

20 mart. 2022, 20:59
Cadoul primit de Mirela Vaida la 40 de ani! Cum a impresionat-o soțul pe prezentatoarea de la „Acces Direct”!
Mirela Vaida, brunetă şi cu breton

În urmă cu doar câteva zile, Mirela Vaida și-a sărbătorit ziua de naștere și a schimbat prefixul. Vedeta de la Antena 1 a împlinit 40 de ani, iar soțul ei i-a oferit un cadou extraordinar.

Cadoul primit de Mirela Vaida la 40 de ani!

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere! Prezentatoarea de la Acces Direct a schimbat prefixul! Cum arată vedeta Antenei 1, la 40 de ani!

Prezentatoarea Tv le-a dezvăluit fanilor că partenerul său de viață a răsfățat-o cu o vacanță în Turcia, la Istanbul. Darul primit a bucurat-o enorm pe vedeta, Turcia fiind una dintre destinațiile sale preferate.

„Un cadou-surpriză din partea soțului, cu ocazia lui „happy 40”!😊🥂🎊: weekend la Istanbul! Am prins, în 2 zile, toate anotimpurile: de la viscol ș ninsoare, la vânt, lapoviță și azi, soare! 🤗♥️ Oricum ar fi, Istanbulul are farmecul lui pe orice vreme! ❄️🌨🌷 Duminică faină și vouă! Va pup!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Dieta-minune cu care Mirela Vaida arată impecabil

CITEȘTE ȘI: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, pedepsită. Ce au decis judecătorii

Mirela Vaida are un stil de viață foarte sănătos. Vedeta se trezește dimineață, iar după ce își lasă copiii la școală și la grădiniță merge la sala de fitness, unde petrece cam două ore. Sportul îi da o stare bună și poate mânca orice își dorește fără să pună niciun kilogram în plus! „Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram!”, a declarat vedeta.

Recent, vedeta a dezvăluit dieta care o ajută să se mențină în formă constant. „Sincer vă spun că mănânc de toate! Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic”, a spus prezentatoarea TV.